Februar og ny podcastepisode om kyndelmisse

Februar og ny podcastepisode om kyndelmisse

Kære dig, der læser med..

Så er vi nået til februar, og det er nu tydeligt, at lyset vender tilbage. Særligt om eftermiddagen, synes jeg det kan mærkes, at dagen er blevet lidt længere.

Der er sket så mange fine ting i januar. Mig og mit team har haft besøg af Christine Eilvig, som var i Aalborg og fortælle om de essentielle olier fra doTerra. Det var en fin og magisk aften. Jeg er ret vildt med netværk og over at mærke, hvordan vi kan løfte hinanden. Jeg elsker den sammenhængskraft, der er i at skabe noget sammen. Jeg har nok været typen, der kan det hele selv, en der knokler på og ikke beder om hjælp. Det var en ret vidunderlig følelse at lave dette arrangement sammen med mit team og mærke, hvodan de kom dryssende og tog sig af alle de små detaljer, der tilsammen danner helheden. En kom med smukke blomster, andre med hjemmelavede kugler og snack med essentielle olier i, kaffe, te, små sedler, andre tog sig af tjeklisten…  Og jeg kunne ind imellem gå at blive ret høj over, hvad netværk kan. Christine holdt et spændende oplæg om ‘Tillid og timing’ og om, hvordan olierne kan støtte os i hverdagen.

I går var det kyndelmisse. Midvinter. Vinterens knude.

I gamle dage var det her bonden gjorde sit forråd op, der skulle gerne være halvdelen tilbage, fordi der endnu var langt tid til, at den næste høst var i hus. I dag er vi jo på mange måder hævet over naturen, selv om jeg også mener, at vi på mange måder overser, hvor forbundne vi er som udgangspunkt. Det kan godt være, at vi ikke længere har brug for et forråd, men vi har brug for den rytme og struktur, der findes i naturen. Det taler jeg meget mere om i det afsnit, der netop er udkomme i min podcastserie Cyklus. Episode 3 udkom i går på kyndelmisse og handler – ja, netop om kyndelmisse, men også om menstruation og om, hvad vi gør med de drømme og visioner, der kommer fra hjertet.

Du kan lytte med her: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/cyklus-med-mette-hyldgaard-skovmose/id1481255466?l=da

Jeg ønsker dig og dine en dejlig februar.

Kærlig hilsen Mette 

MIN KALENDER:

ÅBEN TIRSDAG OM DE ESSENTIELLE OLIER
Har du lyst til at høre mere de essentielle olier fra doTerra og vores netværk,  så kom til “Åben tirsdag” hver den første tirsdag i måneden i Aalborg i mine lokaler SKØNT. Der er varmt vand på kanden og tid til at dufte, prøve og stille sprøgsmål.
Næste arrangement er tisdag d. 4. februar, kl.16.30-18.00, SKØNT, Norgesgade 6, 1.th, 9000 Aalborg.

WORKSHOP OM CYKLUS

Tirsdag d. 11. februar, kl. 18.30-21.00 i SKØNT, Norgesgade 6. 1.th., 9000 Aalborg

Du finder flere informationer her:http://mettehyldgaard.dk/produkt/workshop-om-cyklus/

Du finder arrangementet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/806373706453347/

KLANGMEDITATION OG ESSENTIELLE OLIER

Søndag d. 1. marts, kl. 13.00-16.00 i SKØNT, Norgesgade 6, 1.th, 9000 Aalborg

Du finder flere informationer her: http://mettehyldgaard.dk/produkt/klangmeditation-og-essentielle-olier/

Du finder arrangementet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/892833394447991/

DU FINDER MIN SHOP HER: http://mettehyldgaard.dk/shop/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *