Ny Nordisk Kvindecirkel – lige om lidt…

 

IMG_4328

(du kan se min kalender nederst i mit nyhedsbrev)

 

Jeg hang mit vasketøj ud fredag eftermiddag, det var næsten tørt til natten, men jeg fik det ikke ind, lørdag morgen var det vådt, og hen ad dagen dryppede det tungt fra snoren. I lørdags regnede det nemlig temmelig meget her. I går har det været den smukkeste og mest sprøde sensommerdag. Jeg har ligge på min bænk og fået sol på maven, mens vasketøjet fra i lørdags nu blev helt tørt igen og kommet med indenfor. Det er helt tydeligt nu, at de lange, lyse sommeraftner er forbi for denne gang, men de lune sensommerrum, dem kan vi heldigvis få mange af endnu.

 

I onsdags holdte jeg igen mit foredrag Giv dig tid, mor på Cafe Gaia Art, og her kom kvinder i alle aldre, fine gravide maver, førstegangsfødende, fjerdegangsfødende, kvinder der var mødre, og kvinder der ikke var. Der sker altid noget ganske særligt, når kvinder er sammen og deler det ganske særlige ved at være kvinder. Jeg bliver meget betaget af den tillid disse kvinder viser til hinanden, og jeg får meget lyst til at fortsætte med det, jeg laver, når en af deltagerens slutter af med at sige: Alle skulle jo være her i aften, ALLE skulle jo høre det her!

 

IMG_4361

(fra Cafe Gaia Art) 

Det var så skønt at være i Lenes cafe igen. Jeg har siddet udenfor cafeen under et birketræ og skrevet et kapitel i bogen, og det er faktisk også Lene, der har givet mig titlen på min bog, så det var på alle måder så rigtig også at stå i cafeen og holde mit foredrag. Lene har den mest fantastiske veganske cafe ude i skoven. Hun laver tasty torsdag – hver torsdag – hvor du kan bestille mad og nyde de skønne omgivelser.

Læs mere her: https://www.facebook.com/cafegaiaart?fref=ts 

 

 

shutterstock_101928025

Om en uge – mandag d. 14. september – begynder min cirkel Ny Nordiske Kvindecirkel, og der er stadig et par pladser tilbage, hvis du overvejer, om det er noget for dig. Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere. I denne cirkel mødes kvinder, som har brug for et rum til refleksion og stilhed, men også lyst til et nærende fælleskab, hvor vi inspirerer hinanden. Det er et sted, hvor vi lytter indad til den stemme, der kan være så svært at høre, når hverdagen suser af sted. Her får den taletid og mulighed for at udfolde sig. Vi deler udfordringer og drømme, og vi hujer og hepper på hinanden. Jeg har oplevet mange magiske ting ske, når kvinder holder energien for hinanden, lytter til hinanden og tilbyder hinaanden et rum, hvor der er plads til det, der er. Du kan finde brochuren nedenfor.

 

Kærlig hilsen Mette

 

 

Kalender:

 

Jeg har lavet en ny Facebookside, som du kan finde her, du må gerne like og dele: https://www.facebook.com/pages/Mette-Hyldgaard-Skovmose/1619326484995054?ref=hl

 

PAUSERUM

Der er Pauserum hver torsdag fra kl. 19.00-20.15.

SØNDAG D. 13. ER DER ET LIDT LÆNGERE PAUSERUM

Læs mere her: Pauserum, sensommer 2015

Sidste onsdag begyndte igen Ninas Pauserum, som er en gruppe kvinder – kollegaer og veninder – der har samlet deres eget pauserum, hvor vi mødes en gang om måneden. Har du også lyst til at samle dit eget Pauserum, så mail eller ring til mig og hør nærmere (kontakt@mettehyldgaard.dk eller 26133278)

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL (2 PLADSER TILBAGE)

Til sensommeren laver jeg en netværkscirkel for kvinder, hvor vi mødes over sensommer, efterår, vinter, forår og sommer igen. Hvor vi går gennem årstiderne sammen og går på opdagelsen i den nordiske kvindes hverdagsliv. Hvad er vilkårene for den nordiske kvinde i den tid, vi lever i? Hvad kan vi lide ved dette liv? Og hvad vil vi gerne forandre? Hvordan kan vi hjælpe hinanden med at skabe disse forandringer? Hvordan kan vi skabe mere glæde og nydelse i livet? Hvordan kan vi bruge årstidens rytme, men også den cykliske rytme til at vækste og træffe gode beslutninger?

 

I Ny Nordisk Kvindecirkel arbejder vi i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, refleksioner og dialoger. Vi har fokus på det ganske særlige ved at være kvinde, og på hvordan vi ved at lytte til vores krop og vores essens kan skabe positive forandringer i livet.

 

Mellem mødegangene danner vi makkerskaber i cirklen, som føles ad en måned af gangen. Der bliver skabt rammer for dette makkerskab, men det er op til de enkelte deltagere at udfylde disse rammer. Ideen med makkerskabet er, at de emner, vi har arbejdet med kan udfolde sig yderligere i disse makkerskaber.

 

Læs her, hvad en af tidligere deltager har skrevet til mig, om at deltage i min cirkel:

Jeg har virkelig nydt at deltage i kvindecirklen. Det er fedt at man kan vælge at læse de tekster, der sendes rundt på forhånd, tage noter og læse videre på den viden som Mette formidler. Eller man kan vælge blot at møde op og tage imod og opleve og lære det, man lærer i nuet. Uanset hvordan man deltager er der mulighed for en dyb og vigtig oplevelse.

Som fuldkommen nybagt mor har cirklen fungeret som et perfekt frirum for mig. Den ene gang om måneden, der har været reserveret til mig selv, min krop og mine tanker – i et både større og dybere perspektiv end livet med et spædbarn og søvnmangel ellers tillader én. Det gode ved Mettes cirkler er, at uanset om man er en person, der forstår tingene gennem hovedet eller gennem kroppen, så bliver ramt i hjertet under alle omstændigheder.

Jeg kan varmt alle anbefale kvinder i alle aldre at tage plads i cirklen. Kvinder har glemt hvor meget visdom og styrke de har at give til hinanden. Det er Mette med til at genoplive og det rummer et enormt potentiale, som jeg under alle kvinder at stifte bekendtskab med.

 

Du kan downloade en brochure her:

 

MØDREGRUPPE MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

Vi er lige gået i gang. Men der er opstart med en ny omgang mødregruppe med opstart TORSDAG D. 22. OKTOBER

Du kan læse mere om mødregruppen her: Mødregruppe hos Sofie og Mette

 

 

FØDSELSFORBEREDELSE

Så er der nye datoer til fødselsforberedelse, som jeg laver med jordemoder Tina Daasbjerg.

Læs mere her: Fødselsforberedelse, plakat, 07.12.14

 

GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

 

Læs mere om min e-bog her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/ 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE

Mit online-forløb Gør din cyklus til din styrke sælges her hen over sommeren til 399,- kr., og du har lige nu gratis adgang til hele introvideoen til forløbet.

 

Du kan se mere her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/ 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *