November. Vi bevæger os længere ind i mørket

November. Vi bevæger os længere ind i mørket

Nå, men så kom vi helt frem til d. 9. november, og jeg havde helt glemt mit månedlige nyhedsbrev?! Jeg kan mærke, at min krop gerne vil som naturen og som mine to katte. Naturen ånder ud, og mine to katte sover næsten hele tiden. Men vores kultur inviterer os som mennesker til at forsætte i det samme tempo hele året – ja, lidt som en maskine. Mit system gør oprør og vil noget andet. Den vil hvile og langsomhed.

Vi har haft ild i vores nye brændeovn for førte gang i ugen, der er gået, og jeg tænder mine to lanterner udenfor om aftenen. Vi bevæger os nemlig stadig længere og længere ind i mørket indtil d. 21. december, så jeg har brug for lyset i form af ilden.

Allehelgens aften udkom min første podcast-episode, og jeg har allerede fået så mange fine tilbagemeldinger på den:

Hej Mette. Jeg lyttede til din podcast den anden dag, og jeg synes, at du skal vide, at den gik rent ind hos mig. Optagestilen med små glimt fra din hverdag gør den super personlig, og din stemme forkæler mine ører.
Jeg ser efteråret med nye briller, er blevet nysgerrig på meget mere, og jeg glæder mig til den næste. Tak for dig. 

Dejlig, omfavnende, informativ og reflekterende. Jeg glæder mig til at lytte med til vintersolhverv. Det er en skøn podcast med nærvær og som får en til at reflektere. Stor anbefaling herfra. 

Du kan finde den første episode her: https://open.spotify.com/show/7lhwvWWeQwQqvRnPSOpm8s?si=x9IBwNyPR8-DxTMvUdTPRw

Eller her: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/cyklus-med-mette-hyldgaard-skovmose/id1481255466?l=da

Så får jeg også lige lyst til at tippe dig om, at der sker mange fine ting i SKØNT. Charlotte Nørregård laver kundaliniyoga en gang om ugen. Du finder Charlotte her: https://www.facebook.com/snowdropyoga/

Og Lea Ryltoft laver kraniosakral-behandlinger og workshop med æteriske olier for børn. Du finder Lea her: https://www.facebook.com/Ryltoft.dk/

Mange kærlige efterårshilsner fra Mette

MIN KALENDER:

VINTER-RETRÆTE VED ØRSLEV KLOSTER 2020 (3 pladser tilbage) 

Fredag d. 17. Januar, kl. 16.00 til søndag d. 19. Januar, kl. 16.00. Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/roedt-er-det-nye-sort/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/301454683905966/

Der er stadig en enkelt plads tilbage på selve klostret. I Portnerboligen er der et par dobbeltværelser og et enkeltværelse tilbage.

DU FINDER MIN SHOP HER: http://mettehyldgaard.dk/shop/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *