Kender du det sted?

Kender du det sted?

Jeg har haft mange tanker om, hvad jeg skal skrive om i dag. Jeg har tænkt på tre ting, jeg gerne ville dele med dig, og jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal fortælle dig om, at jeg så en mand, der var ved at læsse et stort sodavands-køleskab af ved en kiosk, at han væltede med køleskabet ned over sig, at han skyndte sig at rejse sig op. Manden fra kiosken kom ud, og de kiggede kun på køleskabet?! Om der var sket noget med den? Som om det aldrig var sket, at den ene mand lige havde ligget der under køleskabet.

 

Jeg kunne også skrive om, at jeg har gennem et par uger nu har sovet med et tæppe foran mit vindue i soveværelset, det har lige holdt lyset ude fra gadelampen, men på ingen måde lyset fra morgensolen, når den står op, og det gør den jo efterhånden temmelig tidlig ( i dag kl. 05.48). Det gamle gardin røg ud, da vi malede soveværelset, og det var først her i weekenden, vi fik et nyt. Og sikken glæde. Jeg ville skrive om glæden ved at få noget ordnet, få styr på det, skabe orden, men jeg ville også skrive lidt om, at det der med den endelige orden ikke rigtig findes. At jeg nok tror på, at på et tidspunkt, så lander jeg det sted, hvor alt bare er i ordnet og ryddet op – jeg ville skrive lidt om, at det jo bare er en illusion, at orden og kaos er to sider af samme sag. At vi hele tiden bevæger os mellem opbygning og nedbrydelse. Men derfor kan jeg jo godt nyde mit nye gardin.

 

Jeg havde også tænkt på, at jeg ville spørge dig, om du kender det sted indeni, det sted du kan læne dig ind i, hvor alt er stille? Det er bag ved tanken og bag ved følelserne – et sted der bare er. Nogle gange er det skønt, rart og nærende at læne sig ind i, og andre gange kan det føles ubehageligt og skaber en form for uro og utålmodighed. Men uanset bliver dette sted bare ved med at være der. Og være der. Og når jeg kan være med det sted, lade tankerne passere, lade følelserne passere, så er det som om, jeg nulstilles, mit sind falder til ro, jeg føler mig forbundet, elsket, og jeg ser mere klart. Det er som om alt det, der var mega-vigtigt, mega-irriterende, mega-træls, det der var kæmpestort, nu tager helt andre former. Kender du det sted?

 

Og så havde jeg også tænkt på, at jeg til sidst ville dele med dig, at min mand og min datter bagte Gateau Marcel i går, at den smagte himmelsk, at vi fik rigtig søndagskage ved kaffebordet i sofaen. Efterfølgende var jeg i køleskabet med en ske og spise af den tre gange, men det ville jeg ikke dele med dig.

 

Kærlig hilsen Mette

 

KALENDER: 

PAUSERUM STOPPER I SIN NUVÆRENDE FORM

I dag får du nye datoer for Pauserum til og med juni måned. Herefter stopper Pauserum i sin nuværende form hver tirsdag, og vil i stedet dukke op som klasser, i takt med årstidernes skiften, nogle gange om året. Jeg skriver selvfølgelig her i nyhedsbrevet om disse klasser og lægger dem på Facebook på denne side: https://www.facebook.com/mettehyldgaardskovmose/

Datoer: tirsdage d. tirsdage d. 2. maj, d. 16. maj, d. 23. maj, d. 30 maj, d. 6. juni, d. 20. juni. d. 27. juni, kl. 17.00-18.15

Pris 110,-Kr. pr gang. Melder du dig til alle disse Pauserum samlet, er din pris: 600,- kr.

Tilmelding og betaling:
Tilmelding foregår ved at sende en sms eller mail til: 26133278 / kontakt@mettehyldgaard.dk Betaling foregår ved at overføre penge via mobilepay eller kontooverførsel til: 26133278 / 7790 1041127 Salling Bank
Bemærk, at din tilmelding først er endelig registreret, når pengene er overført.

Du kan læse mere om Mette Hyldgaard Skovmose og Pauserum her: www.mettehyldgaard.dk

 

MOR-FOREDRAG I GEJST

På fredag d. 5. maj, kl. 10.00-12.00 er der Mor-foredrag i cafeen i Butik Gejst. Sofie serverer frygtelig god kaffe/ te og boller, og jeg holder oplæg om Superkvinden og Big Mama, hvorefter der lægges op til en snak om alt, hvad der rører sig i mor-landet.

PRIS: 175,- kr. Prisen inkluderer ud over foredraget kaffe/te og bolle.
TILMELDING: mail eller SMS til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278

Til foredraget har du også mulighed for at købe min bog “Giv dig tid, mor” til en særlig mor-foredrags-pris på 175,- kr
Du kan læse mere om bogen her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL 2017-2018

Så er alle de praktiske detaljer på plads vedr. Ny Nordisk Kvindecirkel 2017-2018.

DATOER FOR MØDEGANGENE I 2017-2018
Onsdage kl. 16.30-20.30: d. 13. september, onsdag d. 4. oktober, 1. november, 6. december, 10. januar, 7. februar, 7. marts, 4. april, 2. maj, 5. juni.

TILMELDING: kontakt@mettehyldgaard.dk / mobilnr.: 26133278
Pris. 7000,- kr.

Du finder flere informationer her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1503720769662794/

 

 

INFORMATIONSMØDE VEDR. NY NORDISK KVINDECIRKEL

Overvejer du, om du skal være en del af Ny Nordisk Kvindecirkel, når cirklen dannes igen til september 2017? Så kig forbi i Hjulmagerhuset, hvor jeg inviterer på en kop kaffe/te og en snak om det at være en del af Ny Nordisk Kvindecirkel.
Du vil få mulighed for også at tale med nogle af de kvinder, der er med i den nuværende cirkel.
Arrangementet er naturligvis gratis, men jeg vil gerne have en tilmelding fra dig via mail eller sms: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278

Arrangementet finder sted d. 17. maj, kl. 16.30-17.30 i Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/376651072717188/ 

 

WE PREPARE – MOTHERHOOD: NYT FORLØB

Vi mødes onsdage d. 17. Maj, d. 31. Maj, d. 14. Juni, kl. 16.00-19.00 og søndag d. 25. Juni, kl. 9.00-12.00

PRIS: 1995,-kr – kan deles op i 3 x 665,-kr. TILMELDING: Til Satie via Mobilepay 60510531 skriv “Gravid”. Bankoverførsel skriv “Gravid + fornavn”

STED
Undaya Yoga Studie, Østerågade 25
Her kan du se et billede af hvor vi bor:

http://undaya.dk/contact.html

SPØRGSMÅL?
Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til forløbet
Satie: undaya@undaya.dk
Mette: kontakt@mettehyldgaard.dk

 

 JUNI-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER (få pladser tilbage)

Fredag d. 9. Juni, kl. 16.00 til søndag d. 11. Juni, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1523539811007747/

Brochure

 

SENSOMMER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER 

Torsdag d. 7. September, kl. 16.00 til lørdag d. 9. September, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/906705446132727/

Brochure

 

GIV DIG TID, MOR

Du finder min bog Giv dig tid, mor her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *