Essentielle Olier

De essentielle olier er blevet til en stor del af min hverdag, og jeg er ret vild med, hvor bredt et spektrum, de kan anvendes indenfor. Jeg bruger dem til fysiske udfordringer, til at administrere min energi, til at arbejde med mine følelser og til at skabe forbindelse til min essens.

Olierne er blevet et fint lag af blomster, bark, blade, rødder og frugter, der støtter mig i en mere nærende hverdag. Og så er min familie selvfølgelig mere eller mindre frivillige blevet dem, der også bruger dem til lidt af hvert. Min yngste datter laver bodyscrub med Wild Orange, og de vælger selv fra æsken, hvis de i løbet af dagen har et behov. Min mand bruger “den der hjælper på myggestik” (Melaleuca), og dem der kan puttes i en G&T.

Der har nok altid boet en lille heks indeni mig, der har været optaget af, hvad planter kan gøre for mennesker. Det har altid tiltalt mig mest at bruge planter, når jeg har haft fysiske eller psykiske udfordringer end kemisk medicin. Jeg har dybt respekt for lægevidenskaben, men mit store ønske er, at disse to verdner vil arbejde mere sammen og udforske, hvor de kan supplere hinanden.

 

Har du lyst til at høre mere om de essentielle olier, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan købe olier hos mig, og du kan også blive en del af et netværk, hvor vi sammen går på opdagelse i olierne og støtter hinanden i at leve et liv, der nærer os på alle planer.

Du kan købe olierne her: http://www.mydoterra.com/skovmose

Du kan kontakte mig her, hvis du vil høre mere: kontakt@mettehyldgaaard.dk / mobil 26133278