Kvindecirkel

 

Vi har længe været vant til at navigere efter ydre autoriteter, og tiden kalder på så mange måder på, at vi nu skal til at navigere efter vores egen sandhed. Samtidig kalder tiden også på, at vi skal slippe hensynsbetændelse. Det ligger dybt i mange af os – som en helt naturlig impuls at give os selv væk, at indtænke andres behov og ønsker før vores egne.

 

Jeg tænker vi er mange, der kan mærke det, men det kan være en ensom rejse, for hvem er jeg så, hvis jeg ikke er hende, der gør som jeg plejer. Vi har så mange negative overbevisninger koblet op på at lytte til os selv og varetage vores egne behov først. Vi kan forveksle det med egoisme, at være selvisk, at ødelægge noget for andre og for fællesskabet. 

 

For mig at se starter alle bæredygtige fællesskaber, der hvor vi hver især kan få lov til at være dem, vi virkelig er.   

 

Denne kvindecirkel skal skabe rum for alt dette. Den skal være et rum, du kan læne dig ind i, og hvor du kan komme med  alt, hvad der er. Vi vil kigge vores overbevisinger efter i sømmene, hvilke tjener og støtter os, og hvilke er det på tide at give slip på. Vi vil skabe en tribe-kultur, hvor vi støtter hinanden i at afprøve nye veje, og hvor vi ikke skal lade dele af os selv blive hjemme for at passe ind. 

 

Mødegangene bliver til i en velselvirkning mellem grunding, meditation, bevægelse, oplæg fra mig og smukke ritualer, hvor vi kan transformere det, vi gerne vil slippe. Vi vil bruge årshjulet og årstiderne, som vores ydre ramme, fordi naturen i høj grad kan lære os noget om livsprocesser og forandringer. 

 

ALT DET PRAKTISKE:

Vi mødes i Jyllandsgade 41, 9520 Skørping ( toget går næsten lige til døren) 4 gange fra september til december: Torsdage d. 1. september, d. 6. oktober, d. 3. november og 1.  december, kl. 18.30-21.30 

Prisen inkluderer udover mødegangene en lukket facebookgruppe, kaffe, te og snack til mødegangene. 

Du kan booke din plads her: 

 https://mettehyldgaard.dk/produkt/kvinde-cirkel/

 

 

Kind words fra kvinder, der har deltaget i mine cirkler

Jeg kan varmt anbefale kvinder i alle aldre at tage plads i cirklen. Kvinder har glemt, hvor meget styrke og visdom, de har at give hinanden. Det er Mette med til at genoplive, og det rummer et enormt potentiale, som jeg under alle kvinder at stifte bekendskab med

 

“Som fuldkommen nybagt mor har cirklen fungeret som et perfekt frirum for mig. Den ene gang om måneden, der har været reserveret til mig selv, min krop og mine tanker – i et både større og dybere perspektiv end livet med et spædbarn og søvnmangel ellers tillader én. Det gode ved Mettes cirkler er, at uanset om man er en person, der forstår tingene gennem hovedet eller gennem kroppen, så bliver ramt i hjertet under alle omstændigheder”

 

Jeg er fyldt med taknemmelighed… og er meget rørt over at du har skabt denne mulighed og de her rum og at du altid bare er så stærk og feminin en leder og katalysator at der altid, altid er en godhed og ordentlighed i gruppen, selvom så mange af os kommer ud på de vilde følelse-våger balancerer du det hele. jeg er meget måbende og fuld af respekt.”