We Prepare Motherhood

GRATIS INFO-MØDE d. 19. APRIL I SKØNT, KL. 15.30-17.00. LÆS MERE HER: https://www.facebook.com/events/123370591715623/

We Prepare er en tryg cirkel for dig, der er gravid og gerne vil forberede dig på at blive mor/mor igen. At blive mor er en overgang - hver gang du bliver mor. I cirklen afsættes der tid til, at du kan fordybe dig i denne overgang, og vi ser nærmere på alle de gaver og opgaver, der ligger gemt heri.

Både i stilhed, i bevægelse, i krop og i ord.

Her er mere om forløbet:
Gravid Yolates - En forfriskende, sjov og groovy træningsform, der inddrager elementer fra yoga, pilates og dans. Forbereder din krop og kondition til fødslens arbejde, og åbner op for den feminine skattekiste som er gemt i din krop.

  • Inspiration og rammer til at være i proces med “den indre graviditet” og det at “fødes” som mor
  • Skøn frokost fra gode økologiske køkkener i Aalborg
  • Fire meditationer, du kan lytte til derhjemme, som understøtter de temaer vi arbejder med
  • Lukket facebookgruppe med online sparring og støtte
  • Rigtig god tid til det hele, da vi har 3 timer sammen hver gang

Hvem er vi?

Mette Hyldgaard Skovmose
Jeg er mor til to piger på henholdsvis 13 år og 16 år. Jeg er optaget af alt, hvad der finder sted i et pigeliv, fra hun får sin første menstruation til hun bliver en moden og vis kvinde. Jeg er dybt passioneret af at minde piger og kvinder om, hvad de allerede ved, men ofte har glemt om at være pige og kvinde. Men også, hvad vi kan sammen, når vi mødes i et nærende fællesskab. Jeg er forfatter til bogen Giv dig tid, mor, en bog som er skrevet på baggrund af min egen oplevelse af at træde ind i moderskabet. Bogen indeholder mange af de ord, jeg gerne selv ville have haft med. Jeg skriver, holder foredrag, laver mødregrupper, netværkscirklen Ny Nordisk Kvindecirkel og Pauserum (et rum for fordybelse med yoga, meditation og åndedrætsøvelser)

Satie Espersen
Siden jeg var 14 år gammel har jeg til mine omgivelsers forbavselse læst og set alt om fødsler og graviditet. Jeg er draget af livskraften, som udfolder sig i graviditeten, og det uendeligt smukke mirakel en fødsel er. Jeg fødte selv min første datter for 5 måneder siden, og som de siger i X-factor: graviditeten var "en rejse jeg aldrig vil glemme". Når jeg ser tilbage, ville jeg ønske, at jeg havde haft: mere bevidst arbejde med processen “at blive mor”, fra jeg vidste jeg var gravid. Og at jeg havde haft et stærkt fællesskab med andre gravide. Så kunne jeg nok have undgået den ensomhedsfølelse jeg fik engang imellem med en voksende mave og et voksende ansvar; andres nysgerrige blikke og kommentarer på, hvordan jeg mon greb dét an, føltes ret skræmmende. Derfor gør det mig henrivende glad og boblende indeni, at jeg kan tilbyde DIG det fællesskab og være din "rejseleder" på We Prepare: Motherhood. Min mission er at give dig de bedste gaver fra Living Yolates træningsformen: frihed og flow i din krop, en følelse af, at du ER stærk og klar i krop og sind til at blive mor. Og at være der for dig med din store mave- autentisk og (k)ærligt, med hjælp fra mine egne oplevelser. Jeg har Undaya Yoga Studio med min dejlige mand Hicham, det er vores livsdrøm at drive et sted til inspiration, fred og velvære for dig.

Forløbet finder sted hos Undaya Yoga, Østerågade 25, 2. sal (indgang ved Maren Turis Gade), 9000 Aalborg. Og i SKØNT, Norgesgade 6, 1. th, 9000 Aalborg 

For tilmelding og sprøgsmål ring eller skriv til:

Mette: 26133278 / kontakt@mettehyldgaard.dk

Satie: 60510531 / Undaya@undaya.dk