August og modning

August og modning

Så er vi nået til august. Den mere hektiske vækst, som kendetegner forår og den første del af sommeren, er blevet overtaget af den mere stille modningsproces, som kendetegner sensommeren. Jeg har tilbragt min sommer hjemme, og jeg har brug tiden på at udforske mit nye hood. Jeg er ret vild med at bo tæt på naturen, og vi har taget mange svømmeture i skovsøen tæt på os. Vi har sovet udenfor, grillet, plantet krydderurter, og indrettet vores nye hjem.

Du kan stadig nå at hoppe med i aften, hvor jeg laver En aften med æteriske olier i mine lokaler i SKØNT. Du kan læse mere nederst i min kalender. Der har nok altid boet en lille heks indeni mig, der har været optaget af, hvad planter kan gøre for mennesker. Det har altid tiltalt mig mest at bruge planter, når jeg har haft fysiske eller psykiske udfordringer end kemisk medicin. Jeg har dybt respekt for lægevidenskaben, men mit store ønske er, at disse to verdner vil arbejde mere sammen og udforske, hvor de kan supplere hinanden. I aften vil jeg dele lidt om, hvordan jeg bruger de æteriske olier i min hverdag.

I dag er der også lige præcis en måned til Ny Nordisk Kvindecirkel dannes for sidste gang. Der er stadig et par pladser tilbage, og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere.

 

Jeg ønsker dig en dejlig august.

Kærligst Mette

 

KALENDER

EN AFTEN MED ÆTERISKE OLIER

Mandag d. 5. august, kl. 19.00-21.00. I SKØNT, Norgesgade 6, 1. th. Jeg serverer kaffe, te og frugt. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser. Du kan tilmelde dig ved at sende mig en mail på kontakt@mettehyldgaard.dk

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL  2019-2020 (2 pladser tilbage) 

Du finder flere informationer om den kommende cirkel her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/374269943373027/

 

VINTER-RETRÆTE VED ØRSLEV KLOSTER 2020 (3 pladser tilbage) 

Fredag d. 17. Januar, kl. 16.00 til søndag d. 19. Januar, kl. 16.00. Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/roedt-er-det-nye-sort/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/301454683905966/

Der er stadig en enkelt plads tilbage på selve klostret. I Portnerboligen er der et par dobbeltværelser og et enkeltværelse tilbage.

 

DU FINDER MIN SHOP HER: http://mettehyldgaard.dk/shop/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *