Det spæde forår og noget om prævention

Dette indlæg blev udgivet i Nyhedsbreve den af .

IMG_8015

 

Jeg har været et døgn på Ørslev kloster, helt for mig selv. Det er vanedannende. Sidst jeg var her, var i slutningen af januar med mit Vinter-retreat, og siden da er der kommet små forårstegn rundt omkring især på jorden. Men jeg kunne også høre mere fugleliv i skoven.

 

Jeg har fået lov til at dele nogle ord fra nogle af de deltagere, der var med på netop januar-retretet, så de kommer her:

 

Mette har en fantastisk ro og grundighed i sin tilgang til undervisningen. Og hun er virkelig dygtig til at mærke vores energi og ramme balancen i aktiviteterne. Jeg er vild med hendes blide yoga og tager mange fantastiske øvelser med hjem” (Helle)

 

Mette kan noget som ingen kvinde, jeg før har mødt, kan. Hun kan skabe et rum/en stemning, hvor der er plads til at være kvinde. Hvor du kan komme med det, der er, og det der kan slippes og skabes. Hun hjælper med at finde troen på sig selv igen – og styrken i at være den kvinde man er. Jeg tager langsomhed og accept med mig tilbage til hverdagen. Tro, kærlighed, grin og samhøringhed er også ord, der kommer til mig. Jeg er blød og varm indeni, og det er absolut ikke sidste gang, jeg skal på retreat” (Carina)

 

Du finder begivenheden for mit næste retreat her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1523539811007747/

Du kan også læse mere om kommende retreats nederst i min kalender.

 

Jeg har trukket mig for en stund, så meget som jeg overhovedet kan komme til det, jeg er i en pubbetilstand, i en kravlegård, hvor jeg føler mig beskyttet, men også hvorfra jeg ikke kan gøre så meget andet end at væbne mig med tålmodighed, være i proces, vente. Jeg kan mærke, at det er tid til at tage nogle beslutninger omkring min virksomhed, og de ting jeg udbyder, og det kræver lidt proces. Jeg er den utålmodige type og har svært ved helt at dedikere mig til processen, jeg vil gerne have svar nu, NU… Klosterbesøget og den kommende uge er min ramme, krydret med daglig praksis med øvelser, nærende mad og så meget nydelse jeg kan finde på.

 

Jeg vil lige tippe dig om denne fine artikel fra Politikken ”Erstat præventionen med en app”: http://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/forbrugerelektronik/art5834972/Erstat-præventionen-med-en-app

Det glæder mig så meget, at denne information nu ser ud til at komme bredere ud end blot hos cyklusnørder som mig. At tracke din cyklus, kende og forstå den, er en vanvittig stor gave at give dig selv og i tillæg kan dette kendskab også fungere som prævention. Kender du din cyklus, og udgår du at have ubeskyttet sex i de dage, du er frugtbar, er denne metode lige så sikker som p-piller. Ønsker du det modsatte – at blive gravid – er en dybere kendskab til din cyklus også med til at skabe særligt gode muligheder for dette.

 

Nu jeg er i tippehjørnet, så er jeg sammen med Aalborg Yogastudio på Helsemessen i Aalborg Kongres & Kultur Center i den kommende weekend i stand nr. 56. Kommer du på messen er der gratis yoga om lørdagen fra kl. 11.00-16.45. Du kan på et gratis Pauserum kl. 15.00-15.45.

Du kan se begivenheden og oversigt over dagens program her: http://www.daninfo.dk/aalborg/Aalborg_2017/Yoga_Event.html

Og på Facebook: https://www.facebook.com/events/1263188927102250/

 

Og så er det på lørdag, at Satie og jeg mødes med en skøn gruppe af gravide kvinder til We Prepare Motherhood, der er stadig ledige pladser, så del meget gerne til dem, du kender, der er gravide og for hvem en rejse i den indre graviditet” ville være en gave. Du kan læse mere nederest i min kalender.

 

Dejlige uge til dig – her hvor vi træder ind i den første forårsmåned.

Kærlig hilsen Mette 

 

KALENDER: 

NYE DATOER FORÅRS-PAUSERUM

Tirsdag d. 28. Februar, 7. Marts, 28. Marts, 4. April, 18. April og 25. April, kl. 17.00-18.15

Pris 110,. Kr. pr gang. Melder du dig til alle disse Pauserum samlet, er din pris: 550,- kr.

Aftens-pauserum: mandag d. 20. Marts, kl. 19.00-20.15

Pris 110,- kr. pr. gang. Melder du dig til alle disse Pauserum samlet, er din pris: 600,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling sker via mobilepay på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

WE PREPARE – MOTHERHOOD: 

Vi mødes lørdag d. 4. Marts, kl. 9.00-12.00, lørdag d. 18. Marts, kl. 9.00-12.00, mandag d. 3. april, kl. 16.30-19.30 og lørdag d. 22. april kl. 9.00-12.00

PRIS: 2400,-kr – kan deles op i 3 x 800kr. TILMELDING: Til Satie via Mobilepay 60510531 skriv “Gravid”. Bankoverførsel skriv “Gravid + fornavn”

STED
Undaya Yoga Studie, Østerågade 25
Her kan du se et billede af hvor vi bor:
http://undaya.dk/contact.html

SPØRGSMÅL?
Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til forløbet
Satie: undaya@undaya.dk
Mette: kontakt@mettehyldgaard.dk

Plakat: We prepare

 

FORÅRS-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST, VI BEGYNDER IGEN D. 6. april

Vi mødes torsdage d. 6. april og d. 20. april, 4. maj og 18. maj, kl. 9.00-11.00. Vi mødes selvsagt i Butik Gejst, Fyensgade 18, 9000 Aalborg.

Pris: 800,- kr. Prisen inkluderer oplæg, te/kaffe og bolle.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

 

 

SÅ ER DER DATOER FOR JUNI- OG SEPTEMBER-RETREAT VED ØRSLEV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig.

JUNI-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER. 

Fredag d. 9. Juni, kl. 16.00 til søndag d. 11. Juni, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1523539811007747/

Brochure

 

SENSOMMER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER 

Torsdag d. 7. September, kl. 16.00 til lørdag d. 9. September, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/906705446132727/

Brochure

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Jeg laver netværkscirklen Ny Nordisk Kvindecirkel, cirklen dannes hvert år i september, og vi følges ad ind i efterår, vinter og ud i foråret og sommeren igen. Cirklen dannes igen til september i en opgraderet version. Er du interesseret i at vide mere om cirklen, er du meget velkommen til at kontakte mig: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278

Du kan læse mere om cirklen her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>